Deskripsi Lengkap
| Sumber Pengatalogan: | |
| ISBN: | |
| Tipe Konten: | |
| Tipe Media: | |
| Tipe Carrier: | |
| Edisi: | |
| Catatan Seri: | watjan rakyat no 3 |
| Catatan Umum: | |
| Deskripsi Fisik: | 30 p. ; 18 cm. |
| Lembaga Pemilik: | Universitas Indonesia |
| Lokasi: | Perpustakaan UI, Lantai 2, Ruang naskah |
- Ketersediaan
- File Digital: 1
- Ulasan
- Sampul
- Abstrak
| No. Panggil | No. Barkod | Ketersediaan |
|---|---|---|
| K 613 SOE b | 01-14-000619 | TERSEDIA |
| Tidak ada ulasan pada koleksi ini: 20393131 |
Abstrak
Contents :
1. Adjining kuwarasan
2. Pandjagané kuwarasan
3. Gunané ngobahaké awak
4. Paédahé njambutgawé lah kuwarasane awak
5. Ngudi kuwarasan lan hawa
6. Hawa lan kuwarasan
7. Gunané hawa kang resik
8. Pepadang omah lan penganggo
9. Pangan lan kuwarasan .
10. Tjarané mangan kang prajoga
11. Wadjibing ngaurip
12. Paédahé daging kapriksa keurmeester
13. Tuking wisa lelara
14. Pandjagané utawa panulaké lelara