Deskripsi Lengkap

Sumber Pengatalogan:
ISBN:
Tipe Konten:
Tipe Media:
Tipe Carrier:
Edisi:
Catatan Seri: watjan rakyat no 3
Catatan Umum:
Deskripsi Fisik: 30 p. ; 18 cm.
Lembaga Pemilik: Universitas Indonesia
Lokasi: Perpustakaan UI, Lantai 2, Ruang naskah
 
  •  Ketersediaan
  •  File Digital: 1
  •  Ulasan
  •  Sampul
  •  Abstrak
No. Panggil No. Barkod Ketersediaan
K 613 SOE b 01-14-000619 TERSEDIA
Tidak ada ulasan pada koleksi ini: 20393131
 Abstrak
Contents : 1. Adjining kuwarasan 2. Pandjagané kuwarasan 3. Gunané ngobahaké awak 4. Paédahé njambutgawé lah kuwarasane awak 5. Ngudi kuwarasan lan hawa 6. Hawa lan kuwarasan 7. Gunané hawa kang resik 8. Pepadang omah lan penganggo 9. Pangan lan kuwarasan . 10. Tjarané mangan kang prajoga 11. Wadjibing ngaurip 12. Paédahé daging kapriksa keurmeester 13. Tuking wisa lelara 14. Pandjagané utawa panulaké lelara