Aldi Putra Laksana, author
Studi pengaruh pencampuran ekstrak ubi ungu dengan ekstrak kunyit sebagai inhibitor korosi untuk pipa baja API-5L pada lingkungan NaCl 3,5% = Study of combination between purple sweet potato and turmeric extract as corrosion inhibitor for API-5L steel pipe in NaCl 3,5% environment / Aldi Putra Laksana
Fakultas Teknik Universitas Indonesia, 2015
 UI - Skripsi (Membership)
Fadhli, author
Studi pengaruh penambahan konsentrasi teh rosella merah pada inhibitor ekstrak ubi ungu sebagai inhibitor korosi untuk pipa baja api-5L pada lingkungan larutan NaCl 3,5% = Study of effect of addition rosella red tea in purple sweet potato extract inhibitor as a corrosion inhibitor for api-5L pipe steel in nacl 3,5% solution
Fakultas Teknik Universitas Indonesia, 2013
 UI - Skripsi (Membership)
Tio Angger Pertama, author
Studi Pengaruh Volume Ekstrak Daun Kelor dan Ubi Ungu sebagai Green Corrosion Inhibitor pada Korosi Logam Baja API 5L dalam Lingkungan HCl 0,2 M = Study of the Effect of Volume of Moringa Leaf and Purple Sweet Potato Extracts as a Green Corrosion Inhibitor on the Corrosion of API 5L Steel Metals in 0.2 M HCl Environments
2019
 UI - Tesis (Membership)
Luthfil Khaliq, author
Studi pengaruh penambahan Asam Askorbat (Vitamin C) pada inhibitor ekstrak ubi ungu sebagai inhibitor korosi untuk pipa baja API-5L pada lingkungan NaCl 3,5% = Study of effect of addition Ascorbic Acid (Vit C) in purple sweet potato extract inhibitors as a corrosion inhibitors for API-5L Pipe Steel in NaCl 3,5% solution
Fakultas Teknik Universitas Indonesia, 2013
 UI - Skripsi (Membership)
Koresy Mangaraja Yanpieter, author
Pengaruh konsentrasi ubi ungu sebagai inhibitor ramah lingkungan untuk material baja karbon rendah dalam larutan NaCl kadar 3,5% pada temperatur 50°C = The effect of concentration purple sweet potato as green inhibitor of low carbon steel material in NaCl solution levels of 3.5% at 50°C temperature
Fakultas Teknik Universitas Indonesia, 2011
 UI - Skripsi (Open)
<<   2 3 4   >>