Rahmawati, author
Penyusunan rekomendasi makanan berdasarkan identifikasi kesenjangan gizi menggunakan program linear pada remaja sekolah di Kabupaten Malang, Indonesia = Development of food based recommendation on nutrient gap identified using linear program among school adolescents in Malang district, Indonesia
Fakultas Kedokteran Universitas Indonesia, 2019
 UI - Tesis Membership
Sreymom Oy, author
Penyusunan rekomendasi berbasis makanan dengan pendekatan linear programming untuk penanggulangan anemia pada remaja putri usia sekolah di Malang, Indonesia = Food based recommendation developed by linear programming approach to combat anemia among adolescent schoolgirls in Malang, Indonesia / Sreymom Oy
2016
 UI - Tesis (Membership)
Dini Suciyanti, author
Pengaruh panduan gizi seimbang hasil analisa program linier PGS Lp terhadap kadar hemoglobin dan fungsi kognitif pada remaja putri usia sekolah di Kabupaten Malang, Jawa Timur = Effect of optimized food based recommendations on hemoglobin level and cognitive performance among adolescent school girls in Malang District East Java =
2017
 UI - Tesis (Membership)
Ratri Ciptaningtyas, author
Efektivitas aplikasi android berbanding modul cetak untuk pencegahan anemia melalui peningkatan konsumsi makanan dan zat gizi pada remaja putri Sekolah Menengah Pertama = Effectiveness of android application versus paper-based module for anemia prevention to improve food and nutrient intake among Secondary School female adolescents
Fakultas Kedokteran Universitas Indonesia, 2019
 UI - Disertasi (Membership)
Lini Anisfatus Sholihah, author
Perilaku Tabu Makanan (Food Taboo) Pada Ibu Hamil Suku Tengger di Desa Ngadas, Kabupaten Malang, Jawa Timur = Food Taboo Behavior Among Pregnant Woman Of Tengger Tribe In Ngadas Village, Malang, District East Java
Fakultas Kesehatan Masyarakat Universitas Indonesia, 2013
 UI - Skripsi (Membership)
<<   1 2 3   >>