Ditemukan 836 dokumen yang sesuai dengan query
Mahindru, S.N., author
New York: Tata McGraw-Hill, 2000
344.042 MAH f
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Puri, Subhash C., author
Boston : G K Hall, 1979
658.56 PUR s
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Smith, D. B.
London: Horrison & Sons, 1967
641 SMI i (1)
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Sinaga, T. Moesa
Pematang Siantar: [publisher not identified], 1980
338.17 SIN u
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Tudge, Colin
London : Dorling Kindersley, 2002
630 TUD f
Buku Teks Universitas Indonesia Library
lants provide insects with a range of specific foods, such as nectar, pollen, and food bodies. In exchange, they may obtain various services from arthropods. The role of food rewards in the plant-pollinator mutualism has been covered broadly. This book addresses another category of food-mediated interactions, focusing on how plants...
Cambridge, UK: Cambridge University Press, 2005
632 PLA
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Shewfelt, Robert L., author
The book introduces the concept of research as process in the first chapter. Subsequent chapters focus on individual unit operations of research, idea generation, problem definition, critical evaluation of the literature, method selection, experimental design, data collection, processing and analysis, and knowledge dissemination. The final section of the book pushes...
New York: Springer, 2012
e20405804
eBooks Universitas Indonesia Library
Politik pangan Indonesia tertuang dalam UU No.7 tahun 1996 tentang pangan. Pencapaian politik pangan diukur lewat konsep ketahanan pangan. Konsep ini diadopsi ternyata tidak mampu mengatasi masalah kelaparan. Konsep ketahanan pangan yang tidak mempersoalkan siapa yang memproduksi, dari mana produksi pangan, dan bagaimana pangan diproduksi kemudian jadi "kuda troya" kapitalisasi...
Artikel Jurnal Universitas Indonesia Library
Menjelaskan kebijakan terigu selama kurang lebih 40 tahun, kebijakan dirumuskan dalam kebijakan diversifikasi pangan berbasis tepung non beras dan non terigu, terutama yang bersumber dari dalam negeri. Walaupun tujuan semula pengenalan terigu untuk mengurangi permintaan beras, tetapi impor gandum sebagai bahan baku terigu saat ini jumlahnya cukup besar dan...
Artikel Jurnal Universitas Indonesia Library
Artikel Jurnal Universitas Indonesia Library