Ditemukan 4 dokumen yang sesuai dengan query
Chichester: Ellis Horwood, 1993
615.9 HAR
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Miller, Chris H., author
Maintain safety and infection control in the dental office with Infection Control and Management of Hazardous Materials for the Dental Team, Fourth Edition. This practical and comprehensive resource covers the basic concepts of infectious disease and infection control, including step-by-step descriptions of specific procedures and supplies and equipment needed for...
London: Elsevier Health Sciences, 2014
617.600 289 MIL i
Buku Teks Universitas Indonesia Library
he first part of this book (Chapters 1 and 2) provides an introduction and discusses basic concepts.
Chapter 3 deals with the use of the basic human senses for identifying hazards.
Chapter 4 deals with different classes and categories of hazard...
Hoboken, NJ.: Wiley , 2010
660.280 4 PRA
Buku Teks Universitas Indonesia Library
Siti Humairoh Balqis, author
Penggunaan bahan tambahan pangan pada makanan merupakan hal yang lazin dilakukan oleh pelaku usaha di bidang pangan. Ketentuan mengenai bahan tambahan pangan oleh Pemerintah kini diatur dalam Peraturan Menteri Kesehatan No. 033 Tahun 2012 Tentang Bahan Tambahan Pangan. Namun sayangnya, masih ditemukan pelaku usaha yang melanggar ketentuan penggunaan bahan tambahan...
Depok: Fakultas Hukum Universitas Indonesia, 2014
S56874
UI - Skripsi Membership Universitas Indonesia Library