Oo Suprijana
Effects of type of fat in the diet on learning ability and brain fatty acid composition in rats = Pengaruh macam asam lemak dalam diet terhadap kemampuan belajar dan komposisi asam lemak otak pada tikus
Fakultas Kesehatan Masyarakat Universitas Indonesia, 1992
 UI - Disertasi (Membership)
Fatty acids intake among diverse ethnic groups in Indonesia
Medical Journal Of Indonesia, 14 (4) October December 2005: 242-248, 2005
 Artikel Jurnal
Sheena R Angelia
Hubungan antara rasio asupan asam lemak omega-6/omega-3 dengan kadar malondialdehid plasma pada pasien osteoartritis lutut = Association between the ratio of omega-6/omega-3 fatty acid intake and malondialdehyde plasma levels in knee osteoarthritis patients
Fakultas Kedokteran Universitas Indonesia, 2018
 UI - Tesis (Membership)
Mirghani, Z.
Analysis of fatty acids in Ghee and olive oil and their probable causal effect in lipoid pneumonia
Fakultas Kedokteran Universitas Indonesia, 2010
 Artikel Jurnal
Sagala, Abdiel Sophian Nehemia
Pengaruh pelarut n-heksana dan t-butanol terhadap esterifikasi asam lemak hidrolisat minyak sawit dengan sukrosa menggunakan lipasecandida rugosa E.C. 3, 1, 1, 3 terimobilisasi pada nanopartikel Fe3o4- kitosan = The effect of n-hexane and t-butanol solvents on esterification between palm oil fatty acid and sucrose using immobilized candida rugosa lipase E C. 3, 1, 1, 3 on Fe3o4- chitosan nanoparticles
Fakultas Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam Universitas Indonesia, 2014
 UI - Skripsi (Membership)